Bedrifts Gokart

Bedriftsgokart

Et actionfylt tilbud til bedrifter og organisasjoner!

VÅrt tilbud til bedrifter

Ta med kunder, leverandører eller dine ansatte til et fartsfylt event hos oss!

Vi kan tilby teambuilding, firmafester, firmaevent, eller bare en perfekt aktivitet etter jobben.

Følgende pakkealternativer er tilgjengelig. Det vil selvsagt også være mulig å skreddersy tilbud til din bedrift dersom det er ønsker utover det som er presentert under.

Karting

Karting & Pizza

Karting, pizza og brygg

Kombinere kjøreaktivitet med faglig innhold? Behov for å holde en kort presentasjon for dine medarbeidere?

Ser dere et sted å arrangere teambuilding, firmafester eller samlinger etter jobb? Vi har god erfaringer med å skape actionfylte event for små og store bedrifter. Vi har et møterom med plass til inntil 40 personer. Møterommet er utstyrt med en 80’’ TV-skjerm med enkel tilkobling til medbrakt laptop.
Vi kan stille med kaffe, kjeks og frukt under møtet. Ettersom vi er lokalisert i et kjøpesenter med flere gode kjøkken, vil vi ha mulighet til å levere flere alternativer for servering i forbindelse med møter og eventer


Ønsker dere å inkludere lunsj eller middag før eller etter kjøring, har vi flere gode samarbeidspartnere i kjøpesenteret som vil kunne tilby mat i våre lokaler, eller i egne lokaler. Er det ønskelig å avslutte sesjonen med noe godt i glasset, har vi alle rettigheter. Merk at dette selvsagt må foregå etter at kjøring på banen er avsluttet.


 Kom med ønsker! Våre dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere vil strekke seg langt for at dere skal få en vellykket teambuilding med ansatte, eller relasjonsbygging med samarbeidspartnere.

Dagsarrangement

Julebord

Kontaktskjema

Har du noen spørsmål? Kontakt oss!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.