dags arrangement arrangement

Dagsarrangement

Kombiner faglig påfyll med sosiale aktiviteter

Møterom + gokartbane = ❤

Ser dere etter en plass der dere kan gjennomføre et dagsarrengement med et spennende innhold? Hos oss kan dere gjennomføre alt fra et foredrag til en workshop. Etter det faglige, kan dere gjennomføre et Grand Prix løp på gokartbanen. Vi har også to øksekastbaner som kan benyttes til uformelle konkurranser. Dette tilbudet passer enhver bedrift som ønsker et lite avbrekk fra hverdagen med sine ansatte.

Vårt lokale har stor plass og gir de ansatte frihet til å samle seg i mindre grupper og ellers benytte seg av forskjellige aktivitets soner. Det er også mulig å sette opp minimesser med produktpresentasjoner i de største lokalene våre. Ta kontakt om vårt pakketilbud ikke passer deres behov, eller om det er andre spørsmål.

Vi stiller som vert og lager klar kaffe, frukt og annet småsnacks etter bestilling. Ettersom vi er lokalisert i et kjøpesenter med flere gode kjøkken, vil vi ha mulighet til å levere flere alternativer for servering i forbindelse med lunsj  eller middag. Vi kan tilby spising i enten våre egne lokaler eller andre plasser på senteret. Kom med ønsker!

Dagspakke

Dagspakke

Kontaktskjema

Har du noen spørsmål? Kontakt oss!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.