Eksklusive Heat

Her finner du tilbud over eksklusive heat og eventer.

Vi har følgende tilbud for eksklusive heat og race

Vi har konferanserom / arrangementsavdeling hvor vi har alle rettigheter. Her har vi plass til grupper fra 10 til 50 personer hvor vi kan servere god mat og godt drikke. Send oss din forespørsel og så ordner vi det meste innen bevertning.

Eksklusive heat for vennegjengen

Her kan dere bestille en eller flere heat hvor dere får kjøre uten at andre deltakere har mulighet til å booke seg inn på samme heat.

Grand Prix & Mini Grand Prix

Ved et Grand Prix arrangement kjører deltagerne individuelt hvor målet er å kåre en vinner ved arrangementets slutt.

Mini Grand Prix starter med at alle deltagerne gjennomfører ett kvalifiseringsheat og avsluttes med finale for de 10 førerne med beste rundetid fra kvalifiseringen.

Et fullt Grand Prix starter med ett oppvarmingsheat for alle førerne, og fortsetter deretter med ett kvalifiseringsheat for alle førerne.

Racet avsluttes med finale for de 10 førerne med beste rundetid fra kvalifisering

Kvalifiseringskjøring (heat av 8 minutter)

For å stimulere konkurransen, vil vi starte med kvalifiseringsrunder. Ved hver runde blir rundetiden registrert av vårt datastyrte tidtakersystem. Rundetidene vil bestemme startposisjonen for finalen. Startposisjonen er av stor betydning for finalerunden. Det er nå adrenalinet og konkurranseinstinktet for alvor kommer frem.

De 10 sjåførene med best rundetid vil gå videre til A-finale.

Finaleløp (8 runder)

Det er i denne delen spenningen tar helt av! Under kvalifiseringsløpet vil ikke enkeltfeil få fatale konsekvenser, siden det kun er den raskeste runden som teller. I finalen derimot, er det kun førstemann i mål. Starten går med fellesstart.

Det vil være inntil 10 sjåfører på startlinjen i finalen. Det er ikke alltid den beste eller den raskeste som vinner, siden det er lett å gjøre feil, som er vanskelige å rette opp igjen. De tre første som krysser målstreken kan stige opp på seierspallen og nyte hyllesten fra de andre deltakerne og publikum.

Le Mans-løp, 1-3 timer

24 timersløpet på Le Mans-banen er kanskje et av de mest prestisjetunge løpene innen motorsport. Løpet er basert på teamarbeid hvor førerskifte og service pågår kontinuerlig. Vårt “Le Mans-løp” arrangeres i løpet av én eller to timer.

Deltakerne blir fordelt på inntil 10 lag, hvor hvert lag blir tildelt to gokarter. Den ene karten lader mens den andre kjører. Det er også mulig å gjøre evt. nødvendig service på karten mens denne er inne til lading. Lagene oppnevner selv en lagleder som har ansvaret for å kalle inn sitt lag til føreskifte. Det laget som gjennomfører flest runder i løpet av tiden løpet varer, går av med seieren.

Iron Man, 30 minutter

For grupper på inntil 10 personer. Hvem er best over tid? Klarer dere holde konsentrasjonen i 30 minutter? En liten feil, og de andre er forbi. Iron Man kjøres som utholdenhetsløp hvor det gjelder å kjøre flest runder på 30 min. Her er det ikke den beste rundetid som gjelder, men totalt antall runder etter 30 minutter.

Iron Superman, 1 time

Dette er løpet for de aller tøffeste! Samme prinsippet som Iron Man, bortsett fra at løpet varer 1 time sammenhengende.

Kontaktskjema

Send en mail til post@x3m.no, eller fyll inn i skjemaet med spørsmål eller bestilling.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.